Tunnin tekstit: voi poikia

Jätä kommentti
ajattelen / Elämä / kirjoittaminen / Mielipide

Perustaa perhe tai olla perustamatta, pohtia sopivatko verbit perustaa ja hankkia johonkin niin pyhään.

Työntää vaunuja ja nauttia, nielaista sormus ja nauttia. Ostaa talo ja nauttia omasta, vuokrata toiselta ja nauttia vapaudesta. Perustella helppoudella, vapaudella lähteä. Olla kuitenkin lähtemättä.

Kävellä maisterina ulos toukokuiseen tyhjyyteen ja luottaa siihen että jotain tulee.

Kirjoittaa ilmaan satoja hakemuksia, keskittyä täysillä käsillä olevaan elon pätkään. Siihen mitä jo on. Kaikesta voi poikia kaikkea, kun vain tarpeeksi yrittää.

Sopia pätkistä, tottua katkoviivaiseen jatkumoon. Miksikä sitä kutsuttiinkaan? Luottamusleikki! Silmät kiinni keskellä piiriä, vartalo suorana, valmiina tulemaan kiinniotetuksi. Kerro meille miksi juuri sinä.

Kävellä kotiin ja miettiä miksi juuri minä. Kuunnella matkalla Beyoncéa ja olla uskomatta lasikattoihin. Keskittyä olennaiseen, olla vilkuilematta ylös.

Rakentaa varasuunnitelmista portfolio, pohtia yrittäjyyttä. Luottaa siihen että jokaisesta oikein ajoitetusta myöntymisestä voi poikia jotain.

Poistattaa kohtunsa, laminoida se ansioluettelon jatkoksi, mutta vasta kun luku on täynnä – kun eihän sitä koskaan tiedä.

Korostaa piirteitä, häivyttää turhia. Päästä toiseen ja kolmanteen vaiheeseen, tulla palkatuksi sivurooleihin. Syödä armopaloja hopeatarjottimelta ja näytellä tyytyväistä. Oleilla katon rajassa varmuuden vuoksi, etsiä sivusilmällä halkeamaa.

 

Laura

The Author

Vapaa kirjoittaja ja ihminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s