Visit Maapallo

comment 1
ajattelen / Elämä

Lippu nuolee märkää tankoa aamun sateessa. En ikinä muista tämänkään päivän tarkoitusta. Touko- ja lokakuussa liputetaan monimutkaisia kokonaisuuksia, yleisellä tasolla hyviä ideoita joita vastaan kukaan ei varsinaisesti ole, mutta jonka puolesta kukaan ei olisi valmis taistelemaan.

Mietin suvivirttä ja kaikkea suhteellisen turhaa josta meillä on suhteettoman teräviä mielipiteitä. Pakkoruotsi. Itsepalvelukassat. Lauri Tähkä.

Haluaisin ajatella että jossain joku katselee pientä sinertyvää planeettamme ja miettii että jaa jaa. Haluaisin uskoa, mutta en usko. Seitsemäntenä päivänä luoja lepäsi, eikä häntä sen koomin ole näkynyt. Me sen sijaan jatkamme pyörimistä, rakennamme keskinäisiä hierarkioita ja keksimme käsitteiden käsitteitä. Perimme normeja ja petymme vuorotellen siihen ettemme koskaan täysin mahdu tai ylety.

Humallumme keinotekoisesta vetovoimastamme ja pelkäämme öisin ulkopuolisten laskeutuvan pelloillemme. Mutta onko kenenkään mielessä käynyt että ehkei kukaan halua pysähtyä täällä? Mitä meillä on tarjota? Sytytämme sotia yhdessä yössä ja paikkailemme välejä vuosikymmeniä. Siinä sivussa etsimme pakoreittejä muille planeetoille, koska emme saa omaamme enää korjattua.

 

 

Laura

The Author

Vapaa kirjoittaja ja ihminen.

1 kommentti

  1. Pingback: Toivottomuudesta ja kirjoittamisesta – Missä olet Laura?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s