Tunnin tekstit: miehiä

comments 4
Elämä

Mies tarttui kysyen lanteisiini ja etsi silmistäni lupausta. Minä tartuin ovenkahvaan ja etsin anteeksipyyntöä. En tiedä sainko, en ehtinyt jäädä odottamaan.

Oli mies jonka kaunista sukunimeä sovitin. Lupasin miettiä asiaa, mutta mietin vain kuinka kauan on kohteliasta odotuttaa. Kieltäydyin kohteliaasti. En tarjonnut omaani.

Ruotsin risteily, värikkäitä drinkkejä (2-5 kpl), venyvä keskustelu, nokkela mies ja väärä puolue. Pikainen pusu, saisko numeron, ei se nyt käy. Sano edes sukunimi. Kokeile Niemistä.

Mies joka piirsi minut salassa. Lähetti kuvan seitsemän tunnin matkan päästä ja sitten hälveni. Pakkasin kuvan muutenkin täyteen matkalaukkuuni ja muutin seuraavana päivänä toiseen maahan.

Mies johon törmäsin kai koska halusin. Hänen upea huumorintajunsa ja paha tapansa puhua aiheen vierestä. Olimme kaksi etäisesti tuttua, sopivasti toistensa kohdalle osuneet, optimismin humalluttamina hieroimme sydämiämme vastakkain toivoen että ne lämpiäisivät. Tai edes toinen. Kun tein viimeistä lähtöä, hän puhui takkini napeista.

Mies jonka kotiosoitteeseen kuljin vaikka unissani, useimmiten humalassa, enkä tiennyt mitään ajasta ennen sitä. Olisin osannut piirtää hänen vartalonsa ulkomuistista, mutten olisi osannut kertoa miten mies keskiviikkonsa vietti.

 

Mies joka vainosi minua kaduilla. Juoksin pakoon.

Mies joka vainosi minua unissa. Juoksin luo.

 

Muutamia mainitakseni.

 

 

Laura

The Author

Vapaa kirjoittaja ja ihminen.

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s