Peruskorjaus

Jätä kommentti
Mielipide

Kuin katselisi akvaarion pohjalle tippuvaa kiveä.

Sitä tämä on.

Olen miettinyt että tässäkö se nyt on, tämän tarinan loppu. Blogi on siirtynyt keskiöstä sivuun, jatkanut niin reunalle etten näe sitä enää kuin silloin kun vahingossa vilkaisen.

Pyyhin pölyt kerta toisensa jälkeen, lasken ajatukseni alas, kädet alas, takeltelen hetken. Pian taas taivutan todellisuutta kuin se olisi vielä edelliskerran jäljiltä lämmin. Sanon sanottavani, puhallan sisään, päästän irti ja odotan. Ja sitten unohdan.

Teen jatkuvasti paluuta, en ota pysyäkseni. Tulen ainoastaan tarvittaessa – harvemmin silloinkaan.

Olen jäljittänyt vastenmielisyyden syntysijaa, etsinyt sieluni syövereistä syytä sille miksen halua tulla tänne. Ja siinä se syy juuri on; en halua tulla tänne. En viihdy täällä. En tällä alustalla, en näiden puhkipalaneiden pikseleiden keskellä. En näiden joustonsa menettäneiden ajatusten seurassa, kulahtaneen kuvauksen vieressä. Kuin selaisi heinäkuun irtonumeroa kahden vuoden takaa.

Minulla on lukemattomia syitä ajatella teitä ja luottaa siihen mitä teillä on sanottavana. Ja vaikka kuinka kauniisti jaksatte alleviivata sisällön tärkeyttä, sitä kuinka teksti on täällä aina ja ikuisesti tärkeintä, ja vaikka kuinka nyökin niskani kipeäksi fiksujen sanomistenne äärellä, en voi  sivuuttaa sitä tosiasiaa että tämä paikka on nyt nähty. Puhkiluettu ja tyhjä.

Instagramin puolella stoorejani katsoneet jo tietävätkin; palsta menee remonttiin. Peruskorjaus etenee verkkaisen vuoristoratamaisesti, niin kuin Tähkävuoren projekteilla tapana on. Innostun, paneudun, etäännyn, unohdan, luovutan sekunniksi (tai viikoksi) ja sitten taas sisuunnun. Kunnes kaikki alkaa jälleen kerran alusta. (En ole koskaan väittänytkään olevani suoraviivainen.)

Laura


The Author

Vapaa kirjoittaja ja ihminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s