Joo mä tuun

comments 7
Mielipide

Tilannehan on tämä: lähden matkaan ensi yönä.

Olohuoneen lattialla lepää suhteettoman suuri matkalaukkuni odotellen täyttymystään. Ostin sen kuusi vuotta sitten  m u u t t a e s s a n i  Kreikkaan. Tuolloin pakkasin puolivuotistarpeet tiukille rullille, puin eniten tilaa vieneet vaatteet lentomatkalle ja hikoilin elokuun helteessä kuin pieni sika. Nyt laukun pohjalla risteilee ohut kerros pellavaisia vaatteita, punoskassi (kulutin koko kesän etsien täydellistä, viime lauantaina viimein tärppäsi), rantapyyhe ja parit bikinit.

Niin, bikinit. Kuinka monimutkaista voi olla löytää yhdet bikinit? Vastaan: hyvin, hyvin monimutkaista. Olen normaalikokoinen, uskoakseni varsin normaalein toivein varustettu medium-nainen. Kuppikokoni ei vaadi erikoisliikkeitä, toivomani väriskaalan (MUSTA) ei pitäisi olla eksoottinen tuontituote. Etsin erikoisliikkeistä ja vaateketjujen loputtomasta virrasta, tuskissani tukeuduin verkkokauppojenkin valikoimiin. Tarjolla oli nirua ja narua, vaippamaisesti laskostettuja alaosia ja jos jonkinlaista nyöriviritelmää. Yhden mustan alaosan löysin – vasta matkalla sovituskopille huomasin takapuolen päälle tekstatun SEX-brodeerauksen.

Täydellinen musta pari löytyi lopulta sattumanvaraisella ruokareissulla Prismasta. Huojennus.

Lennän aikaisin huomisaamuna. Kameran jätän suosiolla Suomeen; olenhan menossa turistikylään, en tappisoluja hivelevään kalkkikivivillaan oliivilehtojen keskelle. Koneen nappaan mukaan, tietenkin. Ehkä Välimeri tuo mukanaan sanottavaa ja kirjoitettavaa.


Laura

The Author

Vapaa kirjoittaja ja ihminen.

7 Comments

 1. Ilman kameraa? ILMAN KAMERAA!! Olethan sisäistänyt jo sen faktan että eteesi näin ollen lankeaa tuhat, ehkä jopa miljoona täydellistä kuvaushetkeä, esinettä, asetelmaa ja asiaa?

  Tykkää

 2. Anonyymi says

  Voi kyllä, kun etsii tietynlaisia bikinejä, niin taatusti löytää kaikki muut vaihtoehdot kyllä. Itse olen etsinyt shortsimallisia bikinejä, mutta tuntuvat olevan vielä vähemmän trendiä kuin kokouikkarit. Eivät kaikki naiset halua muutaman uintikerran takia (Suomessa niitä voi tulla näillä keleillä jopa 0, jos uimahalleissa ei vieraile) ajella kuuluisia bikinirajoja. 😀 Tähän kaipaan nyt kommentteja. Dear Eki, olenko yksin tämän asian suhteen? Kuuluuko se nyt vaan etikettiin käydä bikinivahauksessa?

  Tykkää

 3. Kyllä. Ilman kameraa. Joskus on ihanaa lähteä vain nähdäkseen itse! Kameran kanssa säätäessä hetkiin tulee sellainen tekninen tenho, ylimääräinen kerros. Ehkä kirjoitan tästäkin vielä!

  Tykkää

 4. Dear Anonyymi, tunnen tuskasi! Shortsiasiaa en kyllä tähän hätään osaa ratkaista. Shortsimallisia oli kyllä yhteen aikaan – muutama vuosi sitten, ehkä viisi? – kaikkialla, mutta en ole kyllä hetkeen törmännyt missään moisiin. Toivottavasti tärppää!

  Ja hei: hitot etiketeistä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s