Nuorena on koodi väännetävä

 

Tulevaisuus-postaukseni jälkeen tilanne on…eskaloitunut.
Jos en vielä viikko sitten tiennyt (tai ehkä alitajuisesti välittänyt) tulevaisuudesta, nyt tiedän mihin olemme menossa. Ja jos en nyt tarkalleen tiedä mihin koko UNIVERSUMI on menossa, tiedän ainakin mihin itse olen menossa.

Ohjelmointityöpajaan.

Guruni, ystäväni Emmi Nuorgam otti viimeisimmän postaukseni jälkeen yhteyttä ja tarjosi paikkaa naisten ohjelmointityöpajasta. Öö, joo! Huomenna aamulla pakkaan reppuun kannettavani ja istun kahdeksaksi tunniksi opiskelemaan koodauksen alkeita. Ilmoittautumislomakkeen neljästä kysymyksestä vain yhteen tarvitsin ulkopuolista apua (Moi kulta, sori kun häiritsen kesken työpäivän, mutta mikä mun koneen käyttöjärjestelmä on?) – nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen osasin täyttää itse.

Joko saa panikoida?

Laura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s