Huhtikuun humua

 

Ja niin kului jälleen viikko.

Huhtikuu on aina haipakkaa. Pidän siitä. Ihmiset lopettelevat isoja projektejaan (tosin jotkut meistä vasta aloittelevat omiaan), tiristävät itsestään vielä viimeisiä saadakseen kaiken kesän alta pois. Ja kuin huomaamatta ikkunan takana talvi kuoriutuu pois.

Huhtikuu on juhlakuu. Pääsiäinen on lempijuhlani – eikä vähiten suklaan takia. Tässä pääsiäisessä on muutenkin mahtipontinen juhlavire, kun saan jakaa juhlapöydän elämäni miesten kanssa. Viettävät syntymäpäiviään vierekkäisinä päivinä, isäni ja puolisoni. Sattumaako? Siunaus, huokaa huonomuistinen.

Laura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s