Keramiikkakerho osa II

 

 

Kappas. Löysin siivotessani lisää viimesyksyisen keramiikkakerhon tuotoksia. Kaapin perältä löytyivät, jännästi.

Eräällä tunnilla tehtävänämme oli muovailla pitkäkaulainen pullo. En tiedä tarkalleen mitä tapahtui, mutta ihaillessani muiden näpertämiä viinikarahveja, aivoni jättivät ehkä välistä jonkin työvaiheen. Lopputuloksen näette kuvista. Nimittäin tuo vihreä möykky ystäväiseni, se on minun pulloni. Opettajan ilmestyessä viereeni kysyvä ilme kasvoillaan, istuin ontto möykky kädessäni ja kuin tilanteesta ulkopuolisena kuulin selittäväni että olen oikeastaan tekemässä sellaista ikisäästöpankkia, en oikein noista karahveista niin välitä. Kaiversin lopputunnin möhkäleeseen kolikkoaukkoa ja aloin ymmärtää yhä enemmän ala-asteen käsityön maikkaani, joka vähän vihasi minua.

Keramiikkapostauksen jälkeen sain lukemattomia yhteydenottoja – lähinnä nauruhymiöillä varustettuja ja munareliefiä koskevia tosin – mutta sain myös tilauksen. Kyllä, luitte oikein. Kälyni halusi kotiinsa kuvissa vilahtaneen sinisen koirankup…mestarityön. Siellä se nyt on, arvoisellaan paikalla eräänkin kruununhakalaisen asunnon paraatipaikalla, katsokaa vaikka.

Laura

4 Comments

  1. Voi apua, tätä ei olisi pitänyt lukea töissä, sillä kuvauksesi sai aikaan spontaanin naurunpurskahduksen! Kerrassaan sympaattinen ikisäästöpankki.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s