Maanantain mietelause

Olette saattaneet huomata sivupalkissa killuvan kirjoittajan kuvailun – sen jonka mukaan Laura Tähkävuoren mielestä maanantai on pelkkä asennekysymys. Noh. Tätä absoluuttisena totuutenakin pidettävää väittämään punnitsin mielessäni tänään…

…kun lääkärin kehoittamana keräsin korin täyteen erinäisiä lääkevalmisteita tietämättä toimiiko niistä yksikään.

…kun tämän jälkeen tarkistin pankkitilini surullisen tilanteen.

…kun huomasin kävelleeni kilometrin takin vyö maata laahaten.

…kun rikoin alle viikon kestäneen karkkilakkoni. (Olin lukevinani pastillirasian kyljestä: ”Otsassa kytevän jättifalloksen ennaltaehkäisyyn.”)
…kun täytin paperikassia kassaneidin katsellessa odottavana seuraavan asiakkaan tavarat käsissään.

…kun samainen paperikassi repesi kotimatkalla keskeltä kahtia juuri, kun olin tunkemassa ensimmäisiä pastilleja suuhuni.

En löytänyt tähän maanantaihin sopivaa mietelausetta Pinterestistä, joten askartelin oman.

Laura

 

12 Comments

 1. Voi muru! Tommoset jättifalloksenehkäisypillerit ois kyllä mahtavia. Eiku hetkonen… Tuo ei nyt ehkä tullut ulos ihan niin kuin piti 😀 No, joka tapauksessa mä olen sitä mieltä, että karkkilakot on ihan yliarvostettuja. Joskus pastillit ovat tie onneen.

  Tykkää

 2. Kävin juuri vetämässä talven ensimmäiset kunnon lipat. Hieman ruhjoutuneessa mielen- ja ruumiintilassani samastun voimakkaasti päivän mietelauseeseen. Ihav-tusama. *halaus*

  Tykkää

 3. Eiii, toivottavasti ei käynyt pahasti? Todistin tänään kun lukiolaispoika veti komeat lipat, ja huolestuneena juoksin kysymään kävikö pahasti. Taisi onneksi häntä sattua lähinnä sieluun (NOLOA), valitteli ainoastaan märästä perseestä. Olin että ok, tsemppiä.

  JAXUHALIT!

  Tykkää

 4. Ei käynyt kuinkaan. Pienesti tärähti ranne kun ei reflekseille voi mitään (kaatumista voi harjoitella mutta kun vauhdilla mennään…niin jotenkin sen OIKEAN KÄDEN silti uhraa muka mieluummin kuin pehmustetun takamuksensa). Onneksi enää ei satu sieluun niin kuin teininä! PMS-marttyyriutta sitten senkin edestä. 😉

  Mä oon niin pihalla. Mä en yhtään tiedä mistä ja koska ja mihin tarkoitukseen nää tällaiset jaxut on ilmestyneet. Mutta sen uskallan sanoa että maanantai on pian ohi! Pastillit sen kunniaksi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s